Загрузка...

Lozano - Vlatko Lozanoski Mandarina - певица mandarina

Вы сейчас просматриваете страницу с песней Mandarina - Lozano - Vlatko Lozanoski mp3 - скачать и слушать онлайн, текст песни и смотреть клип онлайн без регистрации и смс

Исполнитель: Lozano - Vlatko Lozanoski

Название: Mandarina

Продолжительность песни: 02:57

Добавлен: 2017-03-11

Слушали: 203Скачать


Ещё песни Lozano - Vlatko Lozanoski
Текст песни:

Знам дека нешто криеш ти,
знам јас, ми кажуваш без зборови
по твојте очи познавам
во срцето ти допирам.

Припев:
Кажи ДА или кажи НЕ,
дали сакаш да си со мене
Твојте усни да ги имам
со вкус на МАНДАРИНА
сега биди со мене. 2x

Сами, сами до зори јас и ти,
сами, без никој да не раздели.
Ме носиш како бранови,
на некој места скриени.

Припев:
Кажи ДА или кажи НЕ,
дали сакаш да си со мене
Твојте усни да ги имам
со вкус на МАНДАРИНА
сега биди со мене. 2x

Похожие песни:
Добавить комментарий